Behandeling Acupunctuur

Vermoeidheid na Corona

13 behandelingen in 7 weken

Half maart werd ik ontzettend ziek van het Corona virus. Hoge koorts, ontzettende hoofdpijn en kortademig. Deze verschijnselen verdwenen na verloop tijd, maar wat bleef was de ontzettende vermoeidheid. Mijn conditie was en bleef belabberd.
Omdat ik al jaren leed aan chronische netelroos met ups en downs, zocht ik contact met Irene Wolbert om te vragen of zij mij kon helpen met mijn netelroos.
Na 13 behandelingen in 7 weken tijd ben ik nu van mijn netelroos af en wonder boven wonder ook is mijn conditie nu weer als vanouds.
Volgens Irene geen toeval, want enkele acupunctuurpunten in de behandeling voor netelroos kunnen ook gebruikt worden voor vermoeidheid.

Jan, 50 jaar

Mentale ondersteuning

20 behandelingen in 5 maanden

Aanvankelijk kwam ik voor kleine kwaaltjes en ongemakken. Irene behandelde geduldig elke nieuwe plek waar zich pijn aandiende. Langzaamaan verplaatste het gesprek zich naar de psychische component. Het was geen verrassing voor mij dat oud verdriet tot lichamelijke klachten kan leiden en dat gevoelens van falen, schuld, tekortschieten giftig kunnen zijn voor het lichaam. Irene hielp om de verbinding te leggen tussen die gevoelens en fysieke klachten. Ik ontdekte hoe ik oude pijn kon herkennen in mijn lichaam en hoe ik het daar ook kon opruimen. Irene begeleidde mij daarbij op heel betrokken wijze en ondersteunde het proces met acupunctuur. De klachten zijn grotendeels verdwenen en ik heb nu een goed recept in handen om zelf op deze weg door te gaan.

Dorine, 55 jaar

Ogen, droog en jeuk

7 behandelingen in 3 weken

Met mijn klacht gaat het prima, eigenlijk heb ik vrijwel geen last meer.
Dus bedankt voor je inzet, het was een prettige ervaring en indien ik toch nog onverhoopt weer ongemakken zou gaan ondervinden dan zou ik graag weer van je diensten gebruik maken.

Frank Bosma, 41 jaar

Slijmbeursontsteking elleboog

8 behandelingen in 3 weken

Na de diagnose van een slijmbeursontsteking in mijn elleboog, heb ik gekozen om dit middels acupunctuur te behandelen. Ik merkte al snel verbetering, de pijn werd minder en de oorzaak aangepakt. De wijze van behandelen geeft mij ook inzicht waar drukpunten mee in verbinding staan, dat werkt nog na op het moment dat de klachten weg zijn. Irene geeft je veel inzicht en tips hoe je met je klachten aan de slag kunt. Daarnaast is de rustige omgeving die ze biedt een pré. Ik heb er veel baat bij gehad en zal het iedereen adviseren.

anoniem (vrouw), 42 jaar

Slapeloosheid

8 behandelingen in 4 weken

Na een flinke tijd tobben met slaapproblemen ben ik via internet bij Irene terecht gekomen. Enigszins zenuwachtig over wat ik kon verwachten ben ik gestart met de intake en de behandelingen.  Irene was tijdens de intake heel duidelijk en helder dat ze me kon helpen maar dat ik niet moest verwachten dat ik in 3 keer er vanaf was. Ik heb het enorm gewaardeerd dat ze daar zo duidelijk in was. De behandelingen heb ik als rustgevend en zeer positief ervaren. Het resultaat was en is nog steeds dat ik van de slaapproblemen af ben en dat ik op vakantie zelfs met 4 mensen op 1 kamer goed geslapen heb.

Danielle, 38 jaar

Kinderwens

12 behandelingen in 3 maanden

Na vele behandelingen bij verschillende acupuncturisten, had ik eindelijk iemand gevonden waarmee het klikte en echt iets voor me kon betekenen. Ik kwam vanwege mijn kinderwens wat niet lukte en deed acupunctuur in combinatie met IUI behandelingen.Inmiddels ben ik ruim 16 weken zwanger. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en werd serieus genomen. Zeker aan te raden!

Frances Huijsmans, 28 jaar

Schouderpijn en onderbeen-voet pijn

9 behandelingen in 6 weken

Mijn 1e ervaring met acupunctuur is heel positief. Bij de intake krijg je niet alleen vragen waar je voor komt, er wordt naar je gehele welzijn gevraagd. Ik kwam voor uitstralende krampende pijn van voet naar het been en voor pijn in mijn schouder. Naast het zetten van de naaldjes kreeg ik ook praktische advies, dat hielp ook om te weten wat ik thuis kon doen om de pijn niet opnieuw te activeren. Bijv., een balletje op mijn schouder bevestigen zodat ik er ’s nachts niet op mijn zere schouder zou gaan liggen. Na 6 behandelingen was mijn pijn over, ik had het gevoel of het weer stroomde in mijn been. Ook mijn schouder is over en kan ik beter bewegen.Het is alweer een tijdje geleden dat ik acupunctuur heb gehad en de pijn is nog steeds volledig verdwenen. Ik ben blij dat ik voor acupunctuur heb gekozen.

T. Copal, 64 jaar

Nekklachten

16 behandelingen in 4 maanden

Jaren lang ervaarde ik erge nekpijn. Alles had ik al geprobeerd en mijn laatste hoop was acupunctuur. In het begin was ik erg sceptisch of het de nekpijn zou verminderen. Na een aantal behandelingen voelde ik al verschil in de intensiteit van de pijn. Nu na meerdere behandelingen is de pijn zo veel verminderd dat ik bijna geen pijn meer ervaar. Ik kon het niet geloven maar het is toch echt waar. De acupunctuur heeft mijn leven verbeterd! Ik zou het iedereen aanbevelen om acupunctuur uit te proberen en zelf te ervaren dat het zeker werkt. Irene heel erg bedankt voor de fijne zorg die je mij gaf tijdens de behandelingen!

Lisa, 25 jaar

Misselijk tijdens zwangerschap

11 behandelingen in 2 maanden

Bij mijn derde zwangerschap wist ik uit ervaring dat ik de eerste weken veel last zou hebben van misselijkheid. Maar naast de misselijkheid had ik deze keer wel erg weinig eetlust. Via internet las ik over acupunctuur en zwangerschapsmisselijkheid. In de praktijk van Irene voelde ik me op mijn gemak. Het was mijn uurtje rust en totale ontspanning. Erg welkom voor een vermoeide moeder met twee kleine kinderen die weleens willen ‘spoken’ in de nacht.
Acupunctuur hielp vrijwel direct. Aan het einde van de behandeling was de misselijkheid veel minder. Als ik nog eens zwanger zou zijn zou ik geen moment twijfelen om weer hiervoor te kiezen.

Margo, 33 jaar

Sciatica

8 behandelingen in 4 weken

Ik geloofde nooit zo in acupunctuur maar ik moet eerlijk bekennen dat de acupunctuur mij geholpen heeft. De pijnen in mijn bovenbil tot aan de voet verdwenen zijn na acht behandelingen. De behandelingen waren niet altijd even prettig maar wel helend. Chapeau.

Yvonne Bemelmans, 55 jaar

Hooikoorts

8 behandelingen in 4 weken

Twee jaar terug ben ik voor mijn hooikoorts klachten bij Irene Wolbert terecht gekomen. In aanvang stond ik wat afwachtend tegenover acupunctuur, maar na een aantal behandelingen merkte ik dat de klachten sterk verminderd waren. Na het tweede jaar waren ze zo goed als verdwenen. Los van het prettige contact met Irene is het ook een fijne rustige behandel locatie waar ik graag naartoe ga. Ik ben van november 2015 tot april 2016 onder behandeling geweest bij Irene voor accupunctuur.

anoniem (man), 34 jaar

RSI pols

21 behandelingen in 4,5 maand

Ik ben in totaal twee keer bij Irene onder behandeling geweest, voor twee verschillende klachten. De eerste keer was voor langdurige, RSI-achtige, armklachten. Ik had al diverse behandelingen geprobeerd, maar nergens konden ze me echt helpen. Op internet las ik over acupunctuur en uiteindelijk ben ik bij Irene terecht gekomen. Irene luisterde goed naar mijn klachten en legde verbanden tussen de dingen die ik (los van elkaar) vertelde. Hierdoor had zij een breder beeld van mijn klachten en heeft haar behandeling mij geholpen om van mijn klachten af te komen! Daarnaast had ik al jaren lang buikpijn en werd dit door het ziekenhuis bestempeld als ‘prikkelbaar darm syndroom’. Irene vertelde dat acupunctuur hier ook bij zou kunnen helpen dus ook hiervoor ben ik bij Irene behandeld. Uiteindelijk hebben deze behandelingen mij niet geholpen om van de klachten af te komen, maar ook hier stelde Irene veel vragen en heeft ze verbanden gelegd waardoor ze mij wel kon adviseren om de oplossing in een andere richting te zoeken. Zij heeft mij een therapeut aanbevolen en die heeft mij uiteindelijk wel van mijn buikpijn af kunnen helpen. Ik ben Irene dan ook enorm dankbaar! Ik zou Irene bij iedereen warm aanbevelen: Irene gaat echt op zoek naar de oorzaak van je klachten en gaat er helemaal voor om deze te verhelpen. Irene, nogmaals heel erg bedankt!

Marina Curvers – in ’t Veld, 28 jaar

Netelroos

8 behandelingen in 4 weken

Al enkele jaren had ik last van netelroos ofwel galbulten genoemd. Toen ik hoorde dat acupunctuur iets voor mij kon betekenen heb ik contact opgenomen met Irene Wolbert. Tijdens het intake gesprek kwamen ook nog andere kwaaltjes ter sprake. Irene zei dat ze eerst de netelroos wilde behandelen en een volgende keer tevens de andere kwalen zou behandelen. Tijdens een behandeling kreeg ik 10 tot 12 naalden in mijn armen, handen, onderbenen en voeten. Het inbrengen van de naalden ging vrijwel pijnloos. Ook kreeg ik van Irene een voedingsadvies. Na 8 behandelingen heb ik sinds april 2016 geen last meer gehad van de netelroos. Andere kwaaltjes zijn ook minder geworden.

Jac Copal,66 jaar